Ervaringen

Naam:
Email:
Rating
Uw ervaring:

 

Ervaringen Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 52 reviews
5 1

★★★★★
5 5 1
Dhr Hoogvliet heeft vakwerk geleverd bij het aanleggen van het straatwerk in onze tuin. Hij is zeer vriendelijk, nauwkeurig en werkt op een rustige en kundige manier. Zeker aan te bevelen.

★★★★★
5 5 1
Fantastisch gelegd en zeer strak. Een echte aanrader!

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel tevreden over het werk dat Hugo geleverd heeft! Hij neemt alle tijd om aan je wensen te voldoen en beschikt over uitgebreid gereedschap. Al met al een zeer strak resultaat!

★★★★★
5 5 1
Dhr. Hugo Hoogvliet heeft vakwerk geleverd bij het aanleggen van het terras met 60x60 cm tegels. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en afhandeling en kunnen deze vakman aan een ieder aanbevelen. Bedankt hiervoor

★★★★★
5 5 1
Hugo heeft vakwerk geleverd bij het leggen van ons terras van ruim 30 vierkante meter. De manier waarop hij werkt daar kan een jonger iemand een voorbeeld aan nemen. Bedankt Hugo

★★★★★
5 5 1
De heer Hoogvliet heeft onze oprit zeer vakkundig aangelegd. Ook in het voortraject een duidelijke uitleg en offerte gekregen van alle werkzaamheden. Ik raad Voorne-bestrating dan ook van harte aan.

★★★★★
5 5 1
Onze voor- en achtertuin zijn deskundig en snel aangelegd door Hugo. Alle afspraken zijn nagekomen en de communicatie verliep vlot en duidelijk. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Voorne's Bestratingen zeker aanraden.

★★★★★
5 5 1
Kundig en betrouwbaar.

★★★★★
5 5 1
Na een snelle en duidelijke offerte van Voorne-Bestrating, om onze voortuin te bestraten, hebben wij de klus gegund. Hugo en Lianne begonnen de klus op de afgesproken tijd, en deze liep ook heel voorspoedig. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en hopen hier lang plezier van te hebben. Nogmaals bedankt voor jullie werk!

★★★★★
5 5 1
Duidelijke offerte. Afspraken worden nagekomen. Mooi werk afgeleverd waar ik nog jaren plezier van zal hebben.

★★★★★
5 5 1
We zijn erg blij dat we voor Hugo hebben gekozen.mooi werk geleverd .we kunnen Hugo iedereen aanraden .Hugo en Lianne , bedankt John en Harriette Grievink

★★★★★
5 5 1
Super tevreden. Hugo is op de afgesproken datum gestart en hoewel het een flinke klus was is het allemaal toch snel gedaan. Hugo werkt met professionele materialen waardoor het een strak geheel is geworden. Hij dacht goed mee en wil het graag goed doen.

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden met de wijze waarop Hugo onze serre en tuin heeft bestraat en over het meedenken in oplossingen voor problemen die zich tijdens de werkzaamheden voordeden. Prijs-kwaliteitverhouding is prima. Zullen hem zeker aanbevelen.

★★★★★
5 5 1
Werkt goed door, resultaat is prima.

★★★★★
5 5 1
Onze ervaring met deze firma is bijzonder positief. De heer Hoogvliet en vrouw hebben bijzonder werk geleverd, waar wij erg blij mee zijn. Het paadje naar de voordeur is nu strak en veilig geworden. Dat de mieren nu een guerrilla zijn begonnen kan hen beslist niet aangerekend worden. fam. de Vries.

★★★★★
5 5 1
Hugo is een echte vakman die heel hard en netjes werkt. Zeker een aanrader voor een ieder die voor een schappelijke prijs zijn tuin wil laten doen.

★★★★★
5 5 1
Wat een knap werk hebben ze geleverd. Heerlijk flexibel in de tijd. Zonder rompslomp was in no onze bestrating gereed.

★★★★★
5 5 1
Er is keurig bestraat bij ons. Fa. Hoogvliet hield zich goed aan de afspraken en heeft goed met ons in overleg gewerkt.

★★★★★
5 5 1
Dhr. Hoogvliet heeft de voortuin voorzien van een super strakke bestrating. Hij werkt echt netjes en komt zijn afspraken na. Heel blij met het geleverde werk!

★★★★★
5 5 1
Dhr. Hoogvliet heeft de voortuin voorzien van een super strakke bestrating. Hij werkt echt netjes en komt zijn afspraken na. Heel blij met het geleverde werk!

★★★★★
5 5 1
Goede offerte en prima werk geleverd. Zelfs het hergebruiken van onze eigen tegels ging probleemloos. Voorne's Bestratingen is een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Kort geleden onze voortuin opnieuw laten herbestraten met de oude stenen mijn complumenten ziet er uit alsnog. De heer Hoogvliet is een keiharde werker, werkt super netjes alles tot in de puntjes verzorgd. En wat belangrijk is zijn prijzen zijn goed. Daarom maar gelijk afspraak gemaakt voor de achtertuin, ook die is fantastisch mooi geworden. En dat binnen twee dagen. Wat ook heel erg fijn is bij hem afspraak is afspraak. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

★★★★★
5 5 1
Aangezien we, tijdelijk, in een huurhuis wonen wilde we niet "teveel" geld uitgeven aan de tuin. Dankzij het goede advies van Hugo hebben we voor een mooie prijs de tuin kunnen bestraten. Complimenten voor Hugo en Liane voor het uitstekende vakwerk. Snel, accuraat en vooral strak! Wij zijn er erg blij mee en kunnen een ieder Voorne's bestrating van harte aanbevelen.

★★★★★
5 5 1
Hugo en Liane hebben bij ons in de voortuin ca 90m2 vakkundig en strak bestraat. We zijn ontzettend blij met het resultaat, echte vakmensen!

★★★★★
5 5 1
Met bestaand verschillend materiaal oprit 75 m2 herstraat. Mooie strakke uitvoering, afschot naar de weg vakkundig gerealiseerd binnen kort tijd bestek uitgevoerd bij 30 gr. zomerse weersomstandigheden. Hier hebben we weer jaren plezier van.

★★★★★
5 5 1
Aan Hugo en Liane kun je het over laten. Goede voorbereiding, keurig werk, vakmanschap en opgeruimd achterlaten. Werk; 28 m2 keramische tegels 60*60 op cement zand 3 m3 op afschot en doordacht zaagwerk met minimaal overschot van circa 1 %. Henk Compter

★★★★★
5 5 1
Mijn stoep opnieuw laten bestraten door Hugo, en dit was zeer snel en strak gerealiseerd. Een echte vakman.

★★★★★
5 5 1
Achtertuin naar volle tevredenheid gelegd door dhr Hugo Hoogvliet. Hij is erg netjes en nauwkeurig. Prijs-kwaliteitverhouding is prima. Voortuin laat ik zeker ook door hem doen. Een echte vakman.

★★★★☆
4 5 1
Prima werk geleverd. De verschillende diktes van de verschillende stenen waren geen probleem. Wensen zijn bespreekbaar en konden ter plaatse nog aangepast worden. De bestrating is erg mooi geworden.

★★★★★
5 5 1
Keurig werk, van de offerte tot het bestraten. Een vakman met het juiste gereedschap.

★★★★★
5 5 1
Prima werk geleverd. Een echte vakman. Wij zijn heel blij met de nieuwe bestrating in onze tuin.

★★★★★
5 5 1
Onze oprit opnieuw bestraat en wat uitgebreid. Het weer zat behoorlijk tegen (eerst zeer nat en daarna een vorstperiode) maar het is toch vlot gegaan en het ligt er keurig bij. Vakwerk!

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden met de wijze waarop onze terrassen zijn herstraat en over het meedenken in oplossingen voor problemen die zich tijdens de werkzaamheden voordeden. En alle gemaakte afspraken werden nagekomen.

★★★★★
5 5 1
De heer Hoogvliet is een vriendelijke, nauwkeurige, hardwerkende man(zijn vrouw trouwens ook). Hij heeft bij ons de voor- en achtertuin bestraat. We zijn zeer tevreden over het resultaat.

★★★★★
5 5 1
vakmanschap is meesterschap!! Naast vakmanschap een plezierig contact en zeer nauwkeurige afwerking. Kortom een prima ervaring

★★★★★
5 5 1
zeer vriendelijke man , werkt hard . zeer secuur. onze (bedorven voortuin) heeft hij voor een zeer vriendelijke prijs weer heel mooi opgeknapt. deze man is een aarader

★★★★★
5 5 1
Voortuin opnieuw bestraat. Prettig gewerkt met heer Hoogvliet. Houdt goed contact en maakt duidelijke afspraken.Werkt rustig en gestaag door. Overlegt hoe eea uitgevoerd gaat worden. Draag ook zorg voor het bereikbaar blijven van de straat dmv loopplanken. Levert het geheel keurig af.

★★★★☆
4 5 1
Prima met de heer Hoogvliet samen gewerkt. Rustige maar kundige man die alle apparatuur heeft die je maar kan bedenken. Zijn tevreden!

★★★★★
5 5 1
Geachte Heer Hoogvliet Maart 2013 heb ik U leren kennen wegens overlast van water in de achtertuin. U hebt toen een stuk bestrating opgehoogd met een zeer positief resultaat. Nu mei 2016 hebt U werkzaamheden in de voortuin gedaan. Vlonder weggehaald en bestraat met een voortreffelijk resultaat. Gr.CV

★★★★☆
4 5 1
hebben onze tuin laten doen door Hugo Hoogvliet. hij werkt erg netjes rustige man en levert strak werk af.

★★★★★
5 5 1
Maart 2016 Na de oprit nu ook het terras aan de zuidzijde laten herbestraten door dhr. Hoogvliet. Techniek, gedrevenheid, rust en zorgvuldigheid ...Prima vakman,

★☆☆☆☆
1 5 1
Hugo hartelijk dank voor het mooie straatwerk, ben er heel blij mee. Mijn ervaring met H. Hoogvliet Services zijn zeer positief, keurige offerte, netjes en zeer hard gewerkt.

★★★★★
5 5 1
De heer Hugo is een vakman. Zijn straatwerk wordt zeer door ons gewaardeerd.

★★★★★
5 5 1
Dik tevreden over het werk en de snelle service.

★★★★★
5 5 1
Prima werk geleverd. Resultaat is zoals wij hadden gehoopt.

★★★★★
5 5 1
Enkele weken geleden heeft Hugo een gedeelte van het parkeergedeelte naast ons huis opnieuw bestraat/opgehoogd. En dat tot onze volle tevredenheid. Even een flinke regenbui afgewacht, het is alleen nog maar beter gaan liggen, zelfs geen verschil met de oude bestrating. De samenwerking was ook heel plezierig en we zullen, indien nodig, hem graag weer inschakelen voor een volgende opdracht.

★★★★★
5 5 1
Binnen twee weken is er nieuwe bestrating aangebracht voor de achtertuin en de oprit. Wij zijn er heel blij mee. Dhr Hoogvliet werkt punctueel, secuur en netjes. Wij hebben hem ook ondervonden als een hele rustige en aardig persoon. Wij zullen hem ook zonder twijfel aanbevelen aan andere

★★★★★
5 5 1
Op 10-12 juni 2015 hebben wij onze voortuin aan de Koekoekslaan 13 te Oostvoorne door Hugo Hoogvliet laten bestraten met gebruikte dikformaat klinkers in elleboogverband. Het resultaat is een mooie klassiek bestrate voortuin. Wij zijn dik tevreden en bevelen dit vakmanschap dan ook van harte aan.

★★★★★
5 5 1
De heer Hoogvliet heeft tot onze volle tevredenheid een terrasje aangelegd.

★★★★★
5 5 1
Uitstekend werk verricht. Wij zijn heel tevreden

★★★★★
5 5 1
Allereerst kon hij de dag van contact nog langskomen om te kijken voor de offerte voor de schuttingen achter. Nette en overzichtelijke offerte gehad. Afspraken gemaakt en alles is nagekomen. Ik heb nu een super mooie achtertuin. Hij is vriendelijk en professioneel. Top!

★★★★★
5 5 1
Prima werk je krijgt goed advies over dikte materiaal voor oprit heeft alle apparatuur om een mooi terras of oprit te maken professioneel wij bevelen hem zeker aan. en geen schreeuwende muziek heerlijk rustig iemand

Fam. de Vos

Juli 2014 hebben we de achtertuin opnieuw laten betegelen door Hoogvliet Services. Ligt er mooi strak in. Prima werk verricht!

woensdag 30 juli 2014

Bertus

Juli 2014 heeft Hugo Hoogvliet een prima bestrating klusje gedaan ca. 65 m2 ’t ligt er strak in. Gedetailleerde kostenopsomming. Tevreden.

donderdag 24 juli 2014

Werner

Hugo Hoogvliet heeft bij ons een hederaschutting neergezet. En het resultaat mag er zijn. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en ook de verrekenbare posten uit de offerte zijn netjes in de factuur verwerkt. Ik heb ervoor gekozen om mee te helpen bij de klus en dit is ook goed bevallen. Albert Werner

dinsdag 17 juni 2014

Hans Martens

Hoogvliet Services biedt een uitgebreide en gedetailleerde offerte. Vervolgens worden stipt de afspraken nagekomen. Er wordt netjes gewerkt, heeft alle benodigde spullen bij zich en is vriendelijk in het contact. Kortom, dik tevreden over het geleverde werk.

dinsdag 27 mei 2014

Martin de Winter

Hoogvliet services heeft bij ons de voor en achtertuin gedaan. Beide liggen er nu heel mooi en strak bij. De vakmanschap welke Hugo heeft zie je terug in zijn werk. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Indien wij mensen zouden mogen adviseren, zouden we Hoogvliet Services van zeker aanbevelen. Hugo staat voor vakmanschap, netheid en betrouwbaarheid.

maandag 12 mei 2014

Ton Goverde

Hugo Hoogvliet kan ik van harte aanbevelen !! Hij komt zijn afspraken 100% na zowel qua aanvangsdatum, tijdsduur en de uitvoering van het werk. Het ziet er perfect uit, precies zoals wij het ons voorgesteld hadden. Ook heeft hij vooraf een keurig gespecificeerde offerte opgesteld en vervolgens hebben wij weer een gespecificeerde factuur ontvangen, waarin weer duidelijk wordt vermeld welke werkzaamheden zijn uitgevoerd.WLK

zondag 11 mei 2014

Joan Vis van Heemst

In maart 2014 geeft mijnheer Hoogvliet mijn voortuin geruimd en voorzien van nieuwe bestrating. Alle werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Prijs/kwaliteit is zeer goed. Echt een aanrader!

zondag 06 april 2014

DB de Bles

Heer Hugo Hoogvliet heeft bij mij op de Parklaan te Oostvoorne alles opnieuw betraat en naar volle tevredenheid, zowel prijs als kwaliteit! zeer prettig was dat hij zonder erbij te zijn alles volgens afspraak heeft uitgevoerd en mij buiten de opdracht om nog zeer prettig met een ander klein klusje heeft geholpen, service!

donderdag 06 maart 2014

N.A.Hanemaayer

In december 2013 heeft H(ugo) Hoogvliet bij ons aan de Ommeloop 9 in Rockanje : == een oude coniferenheg verwijderd en een nieuwe gaasmatten heining met hederaplanten gezet == de hele oude oprit van tegels en gras verwijderd en voorzien van worteldoek, grindmatten en een grindlaag en == het oude grote terras achter verwijderd en voozien van in de mortel gelegde keramische tegels. Het resultaat is fantastisch. Alles ziet er prachtig uit en ligt er prachtig bij. De kwalitiets/prijs verhouding is meer dan redelijk. Afspaken over werk en kosten zijn prima gehouden. Kortom een absolute aanrader!!

vrijdag 10 januari 2014

One Reply to “Ervaringen”

  1. Prima werk je krijgt goed advies over dikte materiaal voor oprit
    heeft alle apparatuur om een mooi terras of oprit te maken
    professioneel wij bevelen hem zeker aan.
    en geen schreeuwende muziek heerlijk rustig iemand